Ensam igen

Ja, igår hade jag sällskap iallafall och gick runt på stan en stund. Vi kollade på leggings, tunikor och allt möjligt... Hon shoppade ganska bra där :D och jag fick bara svullna ben, fötter och händer! Det gör så fruktansvärt ont när man inte får sätta sig ner när fötterna känns som stora ballonger! Till slut blev det att välja mellan en lättare lunch eller fika, så jag valde att äta. Det blev tonfiskbaguette med fetaost och sallad. Smaskens! Därefter blev jag så sugen på kaffe så jag tog med henne hem till oss, kollade musik på datorn - och jag fick till slut mitt kaffe ändå! =)
Skjutsade hem henne sen och tyckte jag var smart som svängde av åt andra hållet hemåt (trodde jag skulle slippa den tryckande trafiken då alla åker hem omkring fyra från jobbet) men icke! Självklart var det bland annat vägarbeten just den vägen och trafiken stod still från rondellen vid T1 (Statoilmacken) och ända fram till den stora kyrkogården i stan - alltså ungefär 50 meter från hemmet. Kul.
Idag ska min älskling jobba häcken av sig och jag tycker så synd om honom. Förmodligen är jag den enda som tycker synd om honom också, för jag beundrar honom som kliver upp så himla tidigt varje morgon, tar cykeln in till jobbet, jobbar sina nio timmar PLUS att det blir extrajobb direkt efter det och han kommer hem omkring 8-9 ikväll. Han själv trivs ju med det han gör så han tycker inte det är SÅÅ jobbigt som jag kan tycka. Men visst känner han sig trötter i kroppen och så... jag ska nog ge honom lite massage när han kommit hem och fått ta en skön dusch. Det uppskattar man alltid när det värker lite i ryggen =)
Imorgon är det valborgsmässoafton och jag undrar fortfarande om jag ska se nån eld eller inte? Frustrerande att inte kunna bestämma sig. Det får lösa sig med tiden antar jag =)

Nyhetsmorgon och filmshopping

Nyhetsmorgon på TV:n rullar och jag har inte hunnit med frukosten ÄN idag heller. Vaknade för en timme sen och när jag väl har vaknat så somnar jag inte om helt enkelt. Har ont i höften och denna dag - även nacken/ryggen, så det är lite blandade känslor just nu. Fast självklart är jag alltid glad och lycklig trots tillvaron, men det är inte alltid lätt att gå omkring och dra på mungiporna och visa det.
Jag hade verkligen önskat att jag hade haft något att göra tidigare. Jag fick gå hem redan i februari, och det är alldeles för tidigt. Men ändå fanns det att göra hemma och F var med mig mycket. Men nu känns dagarna oändliga och jag kan inte heller direkt försöka sova längre då jag vaknar omkring åtta varje dag och MÅSTE dra mig upp då för jag somnar inte om! Sen ska jag hitta på olika tidsfördriv - för när alla måsten är klara hemma (de som jag klarar av) så är det flera timmar kvar iallafall innan dagen kan räknas som kväll.
Nu gör det mer ont i höften och ryggen - det går som ett band igen... fy, måste äta nu också. Sen blir det att kolla av nya filmer som kommit till Homeenter där jag är medlem och handlar ungefär varannan månad :) Dags att uppdatera sig och samla film!


Bara 30 dagar kvar!

Om man ska tro min kalender ;D Jippi!!! Jag längtar så jag spricker - bokstavligt talat alltså.
Så var det måndag för övrigt och denna helg som varit har inte alls varit stressig och det är skönt. Vi har besökt tatueringsmässan i Norrköping under lördagen och efter det passade vi på att säga hej i Linghem när vi ändå hade vägarna förbi :) God kolakladdkaka med grädde och kaffe på det fick vi!
Jo, jag sitter fortfarande inne på minbebis.com och det har verkligen blivit mitt tidsfördriv till 200% - det är så skönt att ha möjligheten att ventilera lite om det ena och det andra till andra blivande mammor eller erfarna, och om man undrar något så skriver man bara det och kan få massa bra svar och tips och råd från runtom i Sverige (och Norge ibland) :D
Oftast sitter jag gärna och läser andra blivande mammors funderingar och frågor kring allt möjligt i livet (mest barn och graviditet då) och svarar så gott jag kan eller stöttar så bra jag kan, hehe. Går jättebra för mig!
Igår var jag över hos mamsen och läget var väl sådär - lite lunch och fika blev det och jag försökte få henne att prata av sig till mig och berätta vad det är som händer eller hur hon egentligen mår efter allt som hänt och håller på att hända. Men hon vill inte verkar det som. Hon har inte sagt ifrån men hon pratar bort allt eller undviker att svara på mina frågor och det brukar vara tydliga tecken på att man inte vill helt enkelt. Det gör dock så förbannat ont inombords hos mig men vad kan man göra? Acceptera, bita ihop.
Nej, nu ska jag äta frukost! Jag vaknar oftast omkring åtta på morgonen, men kan inte äta frukosten direkt utan måste grejja lite först innan. Nu är jag hungrig! Låt mig först få tipsa om det nya alternativet till mjölken - Alpro Soya!
Jag köpte den då jag verkligen fick problem med magen och skulle undvika vanlig mjölk, så jag började leta efter alternativ och kom att tänka på Alpro Soya som alla bör sett på reklam vid det här laget :)
Magen mår hyfsat mycket bättre och guuuud så gott det är! Vill inte byta tillbaka sen!


Alpro Soya Calcium

Vårrullar!

... är riktigt gott! Det får bli dagens lunch här hemma för mig. F får fisk istället ...
I veckan har jag ÄNTLIGEN träffat Kim och hon hade kul åt min son på caféet i onsdags. Vi mötte henne på stan och tog en kopp kaffe - kolla in grabben!


Darth Vader hälsar - peace ...


and Rock 'n Roll!

Jodå, så han blev bortskämd den dagen när hon kom med presenter till honom som han hade önskat sig av henne för ett tag sen. Ibland får man bli bortskämd om man är barn! Gullungen kommer om en vecka och det är verkligen en evighet för mig. Han skulle tydligen hitta på nåt med sin pappa i torsdags och idag, plus att dom var upptagna hela helgen också ... jag ska ringa Liam under veckan som kommer, det har jag lovat honom! Längtar!!!



Ska det vara såhär? Hahaha, jodå nu har jag samlat mod till mig och lagt upp en tjock bild på mig som nu i dagarna gick in i vecka 36 - och jag konstaterar att jag ser bitter ut på bilden. Men det är väl inte meningen riktigt :D
Jag har vidare fortsatt att vara aktiv som bara den på minbebis.com (jag fullkomligt älskar den sidan) och har nu fått fem hjärtan som bekräftar att jag är "Stammis" på sidan, hihihi.
En annan sak som jag blivit lite småbesatt av är nästan allt från "Lundmyr of Sweden"-prylar! Jag har köpt strumpor och nappar, men det är allt! Nu önskar jag bara en babyhandduk och en filt (helst från Lundmyr) annars har vi nog det mesta sen! Gillar att klampa in och få fullgod service av Sara på Babyproffsen. Sara är en gammal arbetskollega från Max, som nu börjat jobba heltid på Babyproffsen, så nu har man koll på deras sortiment!
Men man vill ju inte springa alltför ofta och verka desperat... haha. Men jag har verkligen inte mycket för mig nu när det börjar närma sig med bebis och allt! Jag och Liam är nog värst och längtar och ser fram emot lillebrorsan!
En sak är säkert - man blir väääldigt lätt BESATT av saker och ting när man är höggravid och lättroad!

PUSSILAGO


minbebis.com och vimedbarn.com

Nu får jag väl ändå erkänna mig beroende av denna sajt! Jag går upp tidigt, äter frukost, gör dom viktigaste bestyren först (men snabbt) och sen kan jag sjunka ner i soffan eller på kontoret med datorn framför mig och minbebis.com - här är jag igen!
En fantastisk sida om graviditet, förlossning och sedan tiden efter - vimedbarn.se som tillhör samma sida. Underbart att kunna läsa om andras graviditeter och erfarenheter samt förväntningar, oro, funderingar, känslor mm. Och så har man möjlighet att besvara dom om man vill, eller bara kritisera, komma med råd och tips eller vad som helst!
Så, om jag nu skulle behöva skriva av mig lite eller om jag undrar något så behöver jag bara göra ett inlägg på forumet inom det ämnet som berör mig, och vips kan jag få svar från andra blivande eller redan mammor - som kan skriva till mig och stötta. Jättekul! Detta gäller i hela norden!
Imorgon ska jag och Liam till barnmorskan, skojsigt! Sen ska vi luncha och sen träffa Kim på stan - hon har lite leksaker att överlämna grabben ;D hihih.



Nu ska jag glo lite på "Jordmodrene" en norsk dokumentärserie som motsvarar svenska "barnmorskorna" ...
Fick tips på detta som ett tidsfördriv - och vad kan vara bättre tidsfördriv än att försöka lyssna till norska och titta på förlossningar hela dagarna? Hahaha, får se hur härdad man blir.




Just another manic monday

... feels like sunday.
Nyhetsmorgon rullar på TV:n, lokala nyheter. Samma vanliga alltså. Liam har åkt och jag saknar honom i massor! Ska skicka ett SMS och höra om han vill leka med mig på onsdag - käka lite tillsammans och bara vara.
Imorgon ska jag ju till AMS av nån korkad anledning, och på onsdag blir det barnmorskan, och den här gången kanske hon kan få känna på magen utan att jag skrattar (är oerhört kittlig) och då garanterar jag att hon kommer kunna känna att Alexander nu har lagt sig till rätta. Hade förvärkar för 1½ vecka sedan, och i lördags kväll hände samma sak - fast en aning värre. Men det ska ju kännas, allt kan inte gå smärtfritt och smidigt! Bara att ställa in sig på det direkt så går det bra.
Den här helgen har varit lugn och skön med långpromenad till Gamla Linköping och Valla - Fenomenmagasinet, Chokladboden och lekparken i Valla slutligen. Fy vad arg jag blir på folk som sitter och äter picknick/grillar för fullt och inte kan plocka upp sin skit efter sig! Nej, här blir jag riktigt arg! Plastpåsar som flyger över gräset, små barn som har fått papperspåsar med popcorn i att äta ... nej, dom springer runt och kastar popcorn i sandlådan för att till sist kasta själva påsen mitt i allt. Kan inte vuxna människor hålla koll på sina ungar eller åtminstone lära dem vad man har en papperskorg till? Dom står ju överrallt i stan!
Jag har tyvärr inte fotograferat något i helgen så det blir inga bilder idag heller. Fast det går ju bra med att bara skriva också, hehe. Måste bara nämna att jag äntligen har handlat "Lundmyr of Sweden" - strumporna och napparna! Valde den med texten "pytteliten" på - underbart söta!
Idag har jag ingen bil då F behöver göra rent invändigt i den. Han tvättade den i fredags och så upptäckte vi att han behövdes tas i inredningen också - det blir ganska så mycket damm i en bil efter ett tag! Samtidigt ska det ordnas med sommardäck skulle jag tro att han sa ...
Jaha, för övrigt ligger våran bil OCH husvagn till salu på blocket.se så det är bara att vänta och se på vad som händer. F har fått nya planer (igen) på en annan bil som vi ska ha. Dock en bra plan så inte för den delen, men vi måste få vår bil såld först annars går det absolut inte ekonomiskt.
Idag får jag vila helt enkelt och hoppas att dagen går någorlunda snabbt så att jag kan få krama om min älskling när han kommer hem från jobbet.


Idag är det min dag!

Har jag utsett! Fint väder, Liam kommer hem, ska träffa Kim och Sara, köpa vår/sommarjacka ...
Igår var däremot mysig den med. Ania och jag åkte iväg till La Kantarell och tryckte i oss varsin pizza - åh, så gott det var! Det blev en Tonno utan lök till mig och en Margerithe med kebabsås till henne. Inte illa alls faktiskt. Jag vaknade för en liten stund sen och håller på att ta tag i saker och ting - frukosten kan vi ju börja med. Mmm har melon kvar från igår kväll, kanske ska festa på det efter Kelloggs? Jo, jag har ju blivit galen i Kelloggs - inte gravidtokig alltså, utan jag bara älskar att äta Kelloggs Röda Bär! Ett måste i skafferiet, och så mjölk på det.
Nyponsoppa hade jag en släng av mani på när jag väntade Liutt, och det verkar ha kommit tillbaka. Köpte två liter igår och ska sörpla i mig lite nu.


~ Av omtanke ~

Du luktar kaffe, numera även cigaretter ibland
Ditt hem är fritt från dofterna

men även jag kan sakna dom

Jag borde vara liten och du ska alltid finnas
Vi har aldrig talat samma språk

men man kan alltid hålla om varandra

Gå armkrok i bra skor, det tyckte du om
Skratta och vara rädd om människor
nu släpper du ingen ens innanför din dörr

Elak och ensam, kunde det vara du?
Envis och självgod - det är så du blivit
men vad tänker du egentligen på slutet?

Jag hoppas att vi snart ska ses på ett eller annat sätt. Jag tänker på dig ofta, och då ser jag dig som en glad och positiv människa. Du har en särskild signatur hos mig, och jag blir arg när jag tänker på det. För jag ser också hur mycket fint du har förlorat genom åren - och det, tror jag, har aldrig varit med avsikt från din sida.
För mig är du fortfarande min mormor och vän. Vad du än gör från och med nu, i ditt stora beslut, kommer jag alltid att älska dig så som du var innan. Jag vet att du inte väljer dina ord medvetet idag. Därför.

Jättetrött

Jag har varit vaken jättelänge, men inte riktigt tagit mig upp ur sängen än. Jag tror jag ska börja med något nytt. Jag ska försöka ta en kvällspromenad varje kväll - inte mer än 15-20 minuter, för sen får jag lätt ont i benen av svullnaden och/eller ryggen. Kanske att det kan vara till hjälp när man har svårt för att komma till ro och rätt i sängen om kvällarna, och dessutom kan det ju aldrig ta skada att röra på sig lite extra.
F har fotograferat mig och min mage i profil, bara för att ha det dokumenterat, hur stor jag faktiskt är just nu om magen. Men jag är inte riktigt överrens om jag ska blogga upp bilderna eller inte. Det återstår att se. Just nu orkar jag inte resa mig upp för att hämta kameran och lägga in bilderna här och grejja - hoppar det just nu.
Oj, vad det rör sig i magen. Det liksom hoppar till och svajjar ... Kan man säga så?
Nu är jag hungrig, men det är alldeles för tidigt för lunch, så jag får hålla mig lite till. Idag ska jag få vara ensam hela dagen och hela kvällen - förmodligen. Han jobbar ju nu på dagen och klockan tre ska vi på möte på US - vad kan det ta? En timme ungefär? Sen ska jag skjutsa honom tillbaka till jobbet så han kan jobba extra ... Då blir han nog borta till kanske åtta eller nio ikväll? Sen ska han jobba över tre torsdagar i rad för övrigt. Fy vad jag saknar min smidighet! Det hade varit trevligt att kunna åka iväg och träna eller ta en långpromenad vissa dagar. Får hålla mig med det också tills Alexander har kommit :)
Kan inte Liam bara komma hit nu? Kom hem!

Mitt i natta ...

Så sitter man här igen, trötter och uttråkad på samma gång. Det är inget kul att gå och lägga sig när man vet att man inte riktigt får sova ut imorgon. Jag kommer att vakna kanske två gånger mellan 6-8 för att sen ge upp och gå upp. Trött.
Vad som får mig att vakna är oftast att jag är kissnödig som en gnu! Sen känner jag hur tung magen är och jag får plötsligt svårt att överhuvudtaget ta mig upp direkt ur sängen.
Jag är självklart bara allmänt, och tillfälligt, trött på detta just nu - men ser ju jättemycket fram emot tills han har kommit till oss :D Så inte för den delen. Vilken tur jag har som har en jättebra blogg att skriva av mig på och klaga och klaga och gnälla och gnälla lite till ... Upp till er bara att fortsätta läsa.
Åh, vad jag längtar till fredag då min pluttis kommer hem! Jag har till och med avbokat maxi imorgon och skjutit upp det till fredagen så Liutt kan följa med! Vi hade ju så himla kul sist vi handlade ihop! Nej, F får stanna hemma eller vad han nu vill göra - så åker vi själva och shoppar och grejjar. Det är så kul att styra och ställa när han är med, han är så rolig och duktig och tycker om det mesta vi gör tillsammans :D Annars säger han ifrån, hehehe.
Nu fick jag en otrolig huvudvärk också känner jag ...
Ska nog sova nu, men måste bara skriva det att NIKE ringde igår och ville att jag kommer upp till US imorgon klockan 15:00 så vi kunde gå igenom lite inför ... ja, ni vet.
Känns också skönt att få det gjort - det känns viktigt för oss båda. Så självklart ville F också följa med! Han är mitt största stöd jag har haft genom detta. Jag trodde aldrig att någon kunde vara så stödjande och underbar som han har varit mot mig under graviditeten hittills. Och snart är den över också. Imorgon blir det vecka 35 som gäller och sen säger det bara "svisch!!!" så blir det andra bullar, hahaha.
Roligt, roligt det ska bli.

Puss till Liutt, hoppas du sover gott! Ses snart!

GONATT


GLAD PÅSK

Så var det påskafton och jag har saknat Liam som en tok sen han åkte ifrån oss igår eftermiddag. Jag till och med grät en stund för det blev för jobbigt senare på kvällen. Sån är jag.
Han har varit på dagis under torsdagen, för dom skulle gå till stan - påskparaden, och det såg han fram emot. Jag bad om hjälp från Anki om hur en påskgubbe skulle kunna se ut. Efter ett par "om" och "men" så hamnade jag och Liam på golvet framför spegeln och plockade ur en påse fylld med lustiga hattar som kunde passa. Sen skulle han bara sminkas till en påskgubbe.



Sötkorven blev en påskkycklingsfarbror!

Han är alldeles för söt! Dom fick hälsa på ett lejon har han berättat (ja, alltså någon som var utklädd till ett lejon) och så fick dom varsin heliumballong och påskägg fyllt med godis.
Jag har själv hunnit hälsa på F och grabbarna på jobbet när dom gör allt annat än jobbar ...




F har kommit hem från Jönköping och Elmia, och jag har under dagen hunnit lösa problem, spela golf och äta glass. Hämta älskling i Linghem gjorde jag också emellanåt. Oj så effektivt man har arbetat idag ändå!
Nej nu ska jag umgås med min älskling och snart titta på Robinson ;D Glad påsk alla nära och kära och ha en underbar kväll - det ska vi!
Saknar min Liutt - men vi ses på fredag igen!


Glada miner

Solen skiner och det är omkring 8 grader ute, skönt!
Ska alldeles strax åka ut till Linghem och sen ska Liam till dagis ett par timmar på eftermiddagen bara - så vi kan gå på föräldrakursen. Det är den sista kursen idag så det känns både roligt och tråkigt på samma gång. Det har varit jättenyttigt och kul att vara med på kurserna. Framförallt som vi har en underbart bra barnmorska!
Älskar mina pojkar!

AJ!

Hoppas verkligen ingen annan såg avsnittet nyss från "Sjukhuset" där ett par skulle ha barn! AJ - säger jag bara.
För en annan som snart ska ligga där uppe på US,  så gör det alldeles för ont av att bara titta på förlossningar. Aj, aj, aj ...
Måste slänga upp en trevlig bild.


Marsipan bebisar

Nu har Alexander vaknat iallafall - ja, i magen alltså. Han är ordentligt stark, det kan jag känna nu. Det är tungt, varmt och jag känner hur otymplig jag är - men han verkar må bra och trivas och växer sig starkare för varje dag känns det som. Så då får det andra kvitta ;D
Idag har jag och Liutt varit ute tre gånger i lekparken. En gång på förmiddagen och två gånger på eftermiddagen. Det var roligare när det fanns andra barn i lekparken som han kunde leka och skojja med - så därför blev det extra länge under eftermiddagen. Förmodligen hade dom andra barnen kommit hem från dagis och sånt, för det fanns inte en levande själ ute halv tio ... förutom fåglarna och alla kryp förstås.
Nej, nu är det "Färjan" kära vänner. Imorgon blir det Linghem och släppa in främlingar! Nejdå, skojja Anki!


Puss till min älskade familj!




Härliga lördag!

Underbar dag! Överlycklig över att fått sol hela dagen, ja igår alltså. Idag var det lite sämre med det ...
Jag har köpt VÄRLDENS SÖTASTE FULA UGGLA, Åhléns 79:-. Jag blir aldrig förälskad vid första ögonkastet i en pryl - men denna är alldeles för underbar.
Liam och jag inhandlade lite till Alexanders ankomst :D Nappar och nappflaskor, napphållare, babyolja och zinksalva från Natusan - tvåhundra spänn gick det kalaset på. Willys förresten, bra grejjer!



Igår efter frukosten, tog Liam cykeln, och jag och F promenerade in mot stan. Jätteskönt med solen och alla människor som tar fram sina speciella bilar och motorcyklar ur sina garage. Man ser många på den korta sträckan från oss och in till centrum.
Mitt på lilla torget visade det sig att Magnus Samuelsson var värd för något program dom hade dragit igång på scen. Vi gick in till Game Shop och kollade in nya spel och Liam provspelade nåt motocrosspel - skitskoj! Duktig är han också!
På torget hade dom gratis ansiktsmålning för barn - syns det?


Liam blir målad av en krokodiltjej - han ska självklart vara krokodil själv ... Han blir jättesnygg och liknar nån sorts blandning av Hulken, krokodil och Joker (från Batman-filmerna) sen blev det absolut lunch från donkan och glass från Bosses ... ehm, ja jag och F iallafall. Liam skulle prompt ha Cornetto.


Jo, alltså detta är kön till Bosses Glassbar ... sjukt.


Här framme står jag och magen och ska snart få min bägare med saffranskula och marängsuisse.
Älskling fick blåbär och after eight - mmm gott!




Lite blandat från stan och sen från lekparken på Syréngatan. Vi satte oss där en stund när vi hade kommit hem - skööönt i solen fortfarande ju!



Liam fotograferade oss på stan, framför platå. Han tycker det är jättekul att kunna ta bilder själv!

Jag var tvungen att välkomna den sköna våren genom att dra fram mina favoritsandaler jag köpte förra året. Ja, eller jag fick dom snarare på köpet. Jag betalade egentligen för ett par Jessica Simpson-skor - 700:- och då fick man ett billigare par på köpet. Självklart är 700 kronor mycket, så jag passade på att plocka ett annat par som kostade lika mycket! Jag bara älskar dom! Har aldrig haft skönare sandaler förut. Och snygga är dom också!



Imorgon skulle det bli sol enligt ... typ alla, så jag litar på det!

Liam fotograferar


Lekparken, och Liam tar kort :D


Leker med dom nya leksakerna - "Evil Spiderman" och "Sandmannen".


På återseende ...

Kul att ha träffat dig igen, P.
Stötte ihop i butiken och nu har vi pratat om allt möjligt i en timme minst. Imorgon ska vi ses och också handla ihop, och fika såklart :D
Skönt att ha varandras nummer igen - det försvinner ju så lätt om man tappar bort mobilen. Ska nog ha alla nummer uppskrivna också, kommer jag på nu!
Idag klarade jag mig igenom första april galant tycker jag. Har varit hos barnmorskan och Liam var med såklart, underbart och roligt! Spännande som ... ja, jag vet inte vad!
Jaha, då kan jag starkt påstå att jag hittills gått upp 12 kg, och jag behöver inte käka Niferex längre då järnvärdena låg på 130 ungefär. Dom behövs inte säger hon!
Alexanders hjärta slår fint och han tumlar runt, dock är det trångt i magen nu - men han måste motionera för det!
Jag har bunkrat upp (enligt tips från barnmorskan) med kuddar i sängen, två Panodil, ett glas vatten och Gaviscon (3 tabletter tuggade för en kvart sen - det maximala intaget och BÖR hjälpa).
Alltså, har garderat mig mot halsbrännan eftersom jag nu inte tar Niferexen, ska låta det verka ordentligt (tio minuter kvar) och mot eventuell smärta i ryggen eller sidor pga ... ja, blodflödet, trycket och allt vad det heter och innebär - minns inte hur hon beskrev det, har vi panodilen och så för att förhoppningsvis SLIPPA käka panodilen och vakna i onödan har vi två kuddar under huvudet så man kommer upp lite - en kudde mellan benen när jag ska sova på sidan och så en kudde under magen som "stöd".
Ska hjälpa säger hon, annars får jag helt enkelt stå ut ... typ utan sömn. Nejdå, men det måste bli bättre iallafall.

Nu ska jag "sova".

(Imorgon ska jag dammsuga, laga mat, träffa P, träffa svärföräldrarna, handla mat - så jag ska försöka lägga upp lite bilder på mig och min älsklings dag tillsammans som vi haft efter barnmorskebesöket. Jag och Liam alltså. Ska försöka hinna, annars tar jag igen och bloggar upp bilderna en annan dag snart och bara skriver av mig tills dess att jag orkar igen - eller hinner.)


RSS 2.0