Sov gott!




Nu ska jag ta mig samman och gå och lägga mig. Känner mig överdrivet trött men jag har bara mig själv att skylla å andra sidan. Har en stark vilja att bildblogga lite snabbt.



känsla; kärleken till mina barn




känsla; grundstenen i vår familj




känsla; min drivkraft till bloggen




känsla; precis så här är det!

 

Det här är min önskan till dig:

Komfort
till svåra dagar
Leenden när ledsamhet kastar sig in
Regnbågar att följa molnen
Skratt som kysser dina läppar
Solnedgångar att värma ditt hjärta
Kramar när självkänslan säckar ihop
Skönhet för dina ögon att se
Vänskap att stärka ditt varande
Självsäkerhet när du tvivlar
Hopp så att du kan tro
Mod till att lära känna dig själv
Tålamod till att kunna acceptera sanningen
Kärlek som gör livet komplett





Oxytocin ökar välbefinnandet och dämpar stress och ångest

Krama dina barn mer! Det sätter igång både dina och deras må-bra-hormon oxytocin, som sänker stress och ökar välbefinnandet. Kramar är inte bara härligt, mysigt och ett sätt att fördjupa kontakten mellan föräldrar och barn. De har rent fysiska fördelar också.
När du kramar dina barn frigörs nämligen oxytocin, kroppens måbra-hormoner, som gör att stress och ångest dämpas och barnen blir lunga och harmoniska.
Stress och aktivitet regleras i hypotalamus i hjärnan av ämnen som kallas peptider. Peptiden oxytocin har visat sig ha både läkande och stressdämpande effekter.
Samtidigt som oxytocinets påverkan minskar stresshormonet kortisol, förbättras näringsupptaget och läkningshastigheten av sår fördubblas. Blodtrycket sjunker och smärttröskeln höjs.

Vapen mot stress
Kramar kan med andra ord vara ett bra vapen i kampen mot stress, något som blir allt vanligare bland små barn. I dag tror man att så många som vart femte barn lider av stress. Den främsta orsaken är stressade föräldrar, visar en svensk studie. Enligt den amerikanska stressforskaren Georgia Witkin, som skrivit boken ”Kids stress”, har nästan hälften av alla barn svårt att sova. Många är oroliga för att föräldrarna är stressade och inte trivs på sina jobb.
– Sätt dig ner och prata med barnen, det är också viktigt för att de ska må bra. Om du håller i dem samtidigt som du pratar med dem lyssnar de bättre och dessutom frigörs oxytocinet och de blir lugnare, säger Kerstin Uvnäs Moberg, professor i fysiologi och författare till boken ”Lugn och beröring – oxytocinets läkande verkan i kroppen”.
– När mina äldsta barn var små fanns inte datorspel eller video, då hängde de mig i kjolarna hela dagarna. Det är en form av närhet som är jätteviktig, menar Kerstin Uvnäs Moberg.

Värme och beröring
För att frisätta oxytocin krävs värme och beröring, men det frigörs också vid amning och förlossning. Forskare misstänker att oxytocin också frisätts av andra stimuli som vänligt röstläge, ansiktsuttryck och gemenskap.
En anledning till att det först på senare tid har börjat forskas kring hormonet är att vi faktiskt saknar det.
– De senaste tio åren har utvecklingen gått snett. I stället för att prata med varandra sitter vi framför datorn, säger Kerstin Uvnäs Moberg.
Vi lider av oxytocin-brist, med andra ord. Men det går att råda bot på. Om vi bara kramas lite mer.

Så får du in mer beröring i din vardag
• Sätt dig ner och prata med ditt barn, håll en hand på barnet.
• Kramas ofta.
• Håll om ditt barn när ni tittar på tv.
• Gör saker tillsammans.
• Låt ditt barn vara med när du utför vardagssysslor.

Därför mår barn bra av kramar
• Det ökar känslan av trygghet.
• Må-bra-hormonet oxytocin frigörs.
• Sår läker snabbare.
• Stressnivån sänks och barnet blir harmoniskt.
• Förhållandet mellan barn och förälder stärks.


av Petra Weiss - Aftonbladet





Älskar mina pojkar!


Återhämtning!

Har återhämtat mig nu efter mindre chockerande händelser och känslor i slutet på denna vecka. Har haft det jättejobbigt, som sagt, känslomässigt och jag har råkat ut för lite jobbiga situationer som jag har behövt tid och andrum till att lösa och återhämta mig ifrån. Därför ska jag försöka nu att återuppta skrivandet här i bloggen igen. Det är så lovely att få sätta text på det man känner.

Nu ska jag återgå till mina härliga barn som jag har snöat in mig på totalt dessa dagar! Mumma mumma! Har shoppat lite säsongsplagg åt pojkarna och nu saknas bara skor åt Liam, men han måste vara med om jag ska handla skor åt honom och just nu har jag inte orkat, men nästa vecka så blir det av!
Har haft så himla mycket att göra med dom och dom suger musten ur mig totalt. Ingen energi kvar när jag har lagt dom i sängen - alltså är det precis som det ska vara. Jag känner liksom inte av under dagen som rör sig om jag är trött eller inte. Jag kör på och gör som jag känner och ungarna bara vrålar av glädje så man dör och rätt som det är däckar dom i sina sängar och jag kommer på mig med att må som om jag inte sovit på 76 timmar och gått på amfetamin!
Meeeeen så härlig kick dom ger mig. Vill ha mer, mer, mer! Jag är inte beroende.

 

p.s det finns så många därute men var är ni? jag bara pratar och pratar men ni hör inte och låtsas om att ni inte ser. men jag ser. jag ser er hela tiden, även när ni inte ens kommer att komma ihåg mig längre. d.s


Tidsfördriv



The amazing: ROCK HOUSE












Godmorgon allihopa och Glad Påsk!


Ädelost med Punch

är äckligt!!! Jag brukar inte använda ordet äckligt kring mat för då heter det inte gott men Ädelost med Punch på tub är ta-mej-!"#¤% det äckligaste jag har ätit! Älskar ädelost men den här varianten förstörde allt. Förstår varför det var utförsäljning på dom på Maxi igår kväll.

Idag har det varit en alldeles fantastisk dag - det har hänt så mycket som 2 skitbra saker på samma gång, och jag säger bara TJOOOHOOO och JIPPIII !!!

Imorgon; promenad - BVC - *hemligt* - shoppa - hem

HAVE A MERRY X-MAS


Jag säger då det...

Ni som följer min blogg och läste inlägget om Elgiganten från förra veckan vet vad jag menar när jag säger att dom är ta-mej-fan inte riktigt kloka som är "ansvariga" för varorna på lagret ELLER i butik;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6013435.ab

En evighet

En ny vecka men samma rutiner - bara om från början, igen... Den här evigheten har en Replay-knapp!

Den här veckan fyller mig också med en massa känslor och tankar kring dem. Det hände endel saker tidigare i förra veckan och nu får dom mig att både undra och känna så mycket (?)
Jag kan i vissa situationer sakna mina vänner väldigt mycket. Man ringer, skickar meddelanden eller annat och får antingen inget svar eller så är dom flyktiga. Men såklart det finns dom som faktiskt ringer! Dom möter jag upp BUMS med ett stort leende och vi träffas med jämna mellanrum.

Jag har så mycket på gång i livet, så mycket som rullar, och ofta känner jag att jag bara hoppar på tåget i farten för att jag missade allt från starten och behöver hoppa in nånstans mittemellan för att åtminstone hänga på tills det ordnar sig i slutet... suck...

Sen är jag så otroligt trött på folk som pratar en massa skitsnack om andra och tycker illa om den ena efter den andra. Jag vill inte höra om vad ni tycker om andra om det inte är något trevligt att prata om. Så mycket energi som ni lägger på sånt skitsnack behöver inte jag.
Nästa minut slickar ni arsle gentemot den eller dom personerna och plötsligt får man höra istället hur ni försvarar honom eller henne som ni nyss inte alls hade mycket att ge för?!

Jag blir så besviken på andra. Hur kan man tala illa om andra på det sättet och sen ljuga för sig själv i samma sekund? Dubbelmoral kallas det.

Sen en enkel hälsning till den som tar åt sig - du ska inte tro att det rör mig ryggen att du talar om mig på det sättet du gör, till andra. Du borde skämmas som har mage att ens yttra ett andetag till andra när du känner mig så väl! Att gå ner sig så lågt som du har gjort skrämmer mig inte, utan det gör mig bara starkare och får mig att lära känna mig själv ännu bättre och framförallt så lär jag känna dig på ett helt annat plan. Om det är någonting jag har lärt mig hittills i mitt liv är att sätta ett högt värde på dom som behandlar mig som en medmänniska. Så som jag vill bli behandlad och bemött gör jag likadant tillbaka. ALLA, oavsett vem du är, hur du bor eller ser ut etc. har ett högt värde som människa, precis som jag, tills någon eller något bevisar mig motsatsen!
Om man börjar kränka mig, och tror att man känner mig och vet allt om mig och vad jag är, då spelar man ett högt spel och förr eller senare kommer det att slå tillbaka på dig utan nåd - livet kommer att slå tillbaka hårt och jag kommer inte att säga ett ord.
Du har troligtvis sjunkit så lågt att du bara måste ha någon att använda som en slagpåse. SKÄMS!

Nu har jag en mindre roman nerskriven känner jag, och det var jävligt skönt att få ur sig svart på vitt.

 

Den kärlek jag har är fruktansvärt begränsad idag - till dem som förtjänar det, finns oändliga portioner!


Tack för ikväll

Det blev en lyckad middag med huvudrätt och efterrätt, lite god dricka och en himla massa spel! Det blev kortspel, Alias, Den glade mytomanen och Singstar. Mycket skratt blev det och till slut åkte dom hem...
Det var som sagt, trevligt MEN det finns vissa små saker som kunde blivit en aning bättre. Det var absolut inget dåligt eller så, bara det att det kunde blivit bättre från endel sidor...

Inga bilder blev det heller kom jag på nu i efterhand och då är det ju redan försent hahah.

Har precis plockat undan från borden, grejjat i köket och dragit igång en maskin disk - det behövdes kan jag säga! Resten, det lilla som står kvar i diskhon, får tas för hand imorgon eller nåt. Orkar inte mer nu än bara ta det lugnt i soffan ett par minuter, tvätta ansiktet lite kanske, och sen blir det soooooooooooova!

Middagen bestod av Asiatisk Viltskavsgryta och till efterrätt blev det Ris a la Malta som vi åt ganska sent då vi blev supermätta av huvudrätten. Johan och Sandra hade ju med sig Frödinge's kladdkaka men det blev ingenting med det ikväll kände vi. Spar den till en annan dag.

Nej nu ska jag tvätta ansiktet och njuta av hur skönt det är att krypa ner i en sval, oftast mycket kall, men nybäddad säng. Fegge sover redan.

 

SOV GOTTIGOTT-GOTT


Suck!

Av nån jobbig anledning blir jag utmanad av min syster och trots att jag inte vill så ... äh, skitsamma här kommer det:

Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1).

Ok då sätter vi igång...

1. Vad heter du: Kamila

2. Ett ord på fyra bokstäver: Kola

3. Flicknamn: Katrin

4. Pojknamn: Karl

5. Yrke: Kostrådgivare

6. Färg: Karamellbrun

7. Klädesplagg: Kappa

8. Mat: Kebab

9. Sak i badrummet: Kakel

10. Plats/stad: Karlskrona

11. En orsak att vara sen: Kammar ryggen

12. Något man skriker: Kan inte!

13. Film: Karate Kid

14. Något man dricker: Kall öl

15. Band: Kenneth and the Knutters

16. Djur: Koalabjörn

17. Gatunamn: Kungsgatan
 
18. Bil:  Kia

19. Sång: Karma Chameleon

 


Be kind - REWIND



Gissa vad??


Finns ingenting utanför?

Fick nästan en chock imorse när jag kom ut i vardagsrummet och såg bara tjock dimma överallt! Jag skojar inte när jag skriver att det var på gränsen att jag kunde se trottoaren strax nedanför fönsterblecket. Tjockt tjockt tjockt.
Om en vecka imorgon fyller Ania 24, wuuhuu och hurra hurra hurra hurra! Då blir det bus torsdag kväll! Ska bli riktigt kul att fira dig gumman. På tal om fira... nu ska man gå på möhippa i mars! Möhippan håller hus på Cloetta Center under en LHC-match och stackars vännen ska sjunga inför allihopa plus en massa andra galenskaper! Men hon älskar LHC så det blir perfekt med två-rätters, match och tonvis med idiotier! Hahahahahahha ser fram emot det!

Undrar hur MIN möhippa blir? Om jag överhuvudtaget får nån...


Mina blommor söker hjälp!



Någon?


Lite far-och-son snack










 

 

 

 


Fynd från Blocket!

Kom hem för en timme sen efter att ha ringt på en annons från Blocket. En gåstol som låg ute för 250:-, men hon trodde inte ljudet fungerade på knapparna som fanns så vi köpte den för 200 spänn!
Bara det att Fegge satte i batterierna åt rätt håll när vi kom hem och VIPS, så spelade den musik och låter jätteskojsigt igen =) hahahahaha om hon bara visste det...





Den är superfin och det går att göra om den till en gunga (om man vill att han ska stå still eller nåt, och det går att ta bort panelen så det blir en tom bänk framför istället så kan han ha egna saker på eller annat. PLUS musiken och allt för den billiga pengen! Gud så stolt jag är över fyndet! hihihi...

Måste bara slänga upp en mami-bild när hon precis hade kommit hem från Thailand, i förra veckan, och hon testar en peruk som hon och Tommie köpte till mig! ;P Afro-blått!!


Pepparkakan är i stan, och hon är numera blå!


Tokidioter på Elgiganten

Och det står jag för!
Tjejen som skulle hjälpa mig att välja rätt mini-PC talade om för mig att just den datorn jag ville ha var slut, men hon erbjöd mig att köpa demon (visningsexemplaret) för 300:- billigare. Jag tittade på demoexemplaret först men tackade snällt nej då det var repor på den och en massa äckliga avtryck etc.
Så, jag nämnde att jag hellre föredrog en ny, och valde en annan. Hon kollade i sin dator att den fanns inne på lager - och enligt vad hon kunde se så fanns det EN kvar. Jag talade om för henne att jag ville få 2 minuter extra att tänka på saken och hon sa att jag absolut kunde gå en sväng i butiken medans hon under tiden gick in på lagret för att dubbelchecka så att det fanns en sån dator kvar.
Hon kommer tillbaka efter en stund och jag säger glatt att jag tar den om den finns! Jag betalar i kassan, hämtar datorn vid Varuutlämningen och vad fan får jag se?
För det första var det en bruten förpackning, sen var sakerna slarvigt ilagda i kartongen och som grädde på moset så såg det ut som om någon gnidit sitt könsorgan över hela datorn OCH skärmen framförallt och dessutom var det repor lite här och där! På vissa ställen var det nästan grått på det svarta pga alla repor! JAG BLEV URSINNIG, och gick raka vägen in till tönten vid utlämningsdisken och frågade hur han tänkte när han lämnade ut den här till mig? Han visste inte hur han tänkte sa han och menade på att jag nog kommit överrens med försäljaren inne i butiken om denna skitvariant till dator - nej du, sa jag och krävde att få pengarna tillbaka. Inga problem där inte. Jag skulle bara tala med försäljaren också.

- Hej, hur gick det?
- Du det gick inte alls bra!
- ... nahe?...
- Datorn är ju använd!?

Hon tittar korkat på mig med antydan till att JAG är dum i huvet och har problem eller nåt...

- Men asså, du menar att den var bruten... ?
- Ja, inte bara det. Någon har kladdat ner hela datorn och gjort gud-vet-bara-vad med den så den är definitivt inte ny, och jag känner mig lurad!

Notera här att hon själv frågade försiktigt om förpackningen var bruten, vilket hon TROLIGTVIS redan visste då hon innan hade gått till lagret för att "kolla så att den verkligen fanns på lager" eller??

Alltså den här tjejen hade världens sämsta bemötande, talade till mig som om jag var inkompetent och skyllde ifrån sig! Där gick hon nog ganska långt över det röda strecket!! Inte nog med att hon betedde sig som en skit, utan hon kunde inte ens stå för sina misstag och att hon gjort fel! Alla är vi bara människor.
Hon började härja såsom; men nää JAG visste INTE att datorn var gammal och nej men det ska den INTE vara för då skulle den inte ligga på den hyllan som den låg på och blaha-blaha!

Jag tog mina pengar fort som !"#¤%&/ och ilsken som ett bi påpekade jag i kassan att jag skulle till SIBA - hahaha jag är elak tjaaala-la-la-la! Mycket riktigt slutade det med en toppenexpeditör och underbar service och bemötande! Fint fint! Här är min nya lovepryl;

 

 


LG x110


LOVE, PEACE AND UNDERSTANDING

p.s Jag är nu officiellt en datatorsk med bloggsjukan d.s


NU ÄR JAG

TRÖTT

 

































ta hand om er


Kobbs

Åh det är så gott med Kobbs gröna te. Mumma!
Sitter med en kopp nu och har ätit lunch precis - pasta med lax i ädelostsås. Superduperspruttdeluxegott!

Liam kommer hem idag och det känns alltid lika skönt, då känns det verkligen som om hela familjen är samlad! ;D Saknar honom jättemycket och vi kommer att ha sååå mysigt. mys mys mys

Nu måste jag bara tala om att jag är ganska glad över att ha hittat texten till reklamen om "Alkohol - testa dig på IQ" eller nåt... Jag har aldrig hört vad det är han sjunger för han sjunger så lågt och otydligt. Jag kanske fattade 3-4 ord och en mening nånstans i låten. Så jag googlade, såklart min favoritsysselsättning, och hittade texten. Alltså, låten heter Vila vid denna källa med text och musik av Carl Michael Bellman;


Vila vid denna källa,
Vår lilla frukost vi framställa:
Rött vin med pimpinella
Och en nyss skuten beckasin.
Klang kvad buteljer, Ulla!
I våra korgar överstfulla,
Tömda i gräset rulla,
Och känn vad ångan dunstar fin,
Ditt middagsvin
Sku vi ur krusen hälla,
Med glättig min.
Vila vid denna källa,
Hör våra valthorns klang Cousine

Inte mycket man förstår kanske men då vet jag iallafall VAD han sjunger.

peace, love and understanding


EXTRAINLÄGG Bröllopet

Måste bara nämna det att min klänning nu är under produktion och det tar 1-2 månader till innan den är hemma hos mig! Sen ska jag, Ania och syrran till stan nån gång i februari/mars och köpa snygga tärnklänningar och accessoarer. Mina accessoarer tar jag i mars/april.
Sen har vi spikat vårt datum nu till 200% genom att ha ringt till dom som äger herrgården, så nu får vi hem ett kontrakt i slutet på oktober som bekräftar det ytterligare. Kul kul kul kul!


Schnitzel & Jordgubbstårta

Idag kommer mami hem! Vi har förberett för lunch; schnitzel, pommes, bearnaise och sallad såklart - och så till efterrrätt har vi ansträngt oss och bakat jordgubbstårta och dekorerat med Ahlgrens Rattar. Dom är rosa och säljs till förmån för Rosa Bandet. Ja ni vet ju att det är Rosa Bandet-oktober fortfarande =) Jättesnyggt!

Så nu har vi dukat och fixat och alldeles lagom till vi blev klara med allt så vaknade Alexander och vill äta snart skulle jag tro. Men än har han inte sagt till om nåt, heheh.

Vi har också köpt en liten present till Tommie som hör till tårtan - en tårtspade som spelar Happy Birthday- melodin när man håller i den, hahahah. Han fyllde nämligen år den 2a oktober (55) och då vill man ge något litet. Som en kul tanke bara =) Så har vi köpt superspruttdeluxe choklad från Karamello att bjuda på i en jääättefin godisskål hihihi. Vi är för bra, jag och syrran!

Nu är klockan 12:00 och om 45 minuter ska jag stå på station och hämta upp dom små wannabe-thailändarna. Mami tyckte visst det var kallt när hon klev av flyget i Sverige HAHAHAH hon hade tofflor på fötterna och det hade tydligen snöat i Stockholm imorse! Åh, vad vi ska reta henne när hon kommer hit!

love, peace and understanding!

Så trögt det går

Jag har inte varit en stjärna direkt på att uppdatera mig i bloggen den senaste tiden. Men jag antar att det finns ett liv som knackar en i ryggen lite då och då, och DÅ har man lust att hänga upp en skylt där det står "ursäkta röran, jag bygger om" eller nåt.

Nä man får liksom ta tag i allt och planera och tänka, planera om och så när en grej går käpprätt åt %&#¤ ja då måste man börja om - men, om du har tur så kan det faktiskt vara så att livet gillar dig direkt! ha ha ha...

Så nu kan jag också erkänna igen att jag varit sämst på att blogga bilder! Vet inte alls varför, jag har haft kameran med mig men inte fotat någonting. Har haft mina tankar någon annanstans. På barnen, jobb, min blivande man, hus, ärenden hit och ärenden dit.

Nu måste jag förbereda morgondagen


Fortfarande förmiddag

Känns som om det har varit morgon/förmiddag i en evighet. Vaknade klockan sju, matade Alexander och så somnade han om så jag var uppe med kaffet omkring halv åtta. Sen dess har jag läst nyheter, hunnit fundera över lite saker och surfat på nätet ännu mer! Gillar att läsa fakta om saker och ting...

Alexander åt igen nyss och sover nu, han var supertrött av nån anledning. Han sov ju ändå till kvart över åtta och så ville han sova igen redan vid halv tio. Men så kan det vara när det är mörkare tider kanske?

Själv försöker jag ta itu med promenader men det har inte blivit av alls kan jag vara ärlig och säga. Men nu har jag bestämt att det får vara bra med latsidan nu och andra bortförklaringar. Sen jag var på det där besöket hos kvinnohälsan, och plus att jag blev sjuk veckan efter, så blev det ingen form av aktivitet/träning på tre veckor! Sen dess har det varit enstaka promenader... kanske 1 gång i veckan? Jojo, fint jobbat Kamila.

Jag är tröttare, har mer ont i kroppen framförallt ryggen, känner mig latare än någonsin och så skyller man på kylan. MEN DET ÄR VÄL BARA ATT KLÄ PÅ SIG??

Så, nu har jag fått ur mig det också. Känns skönt. Det här är det fina med en blogg, som man kan använda och skriva av sig på och bli lite förbannad utan att den skriker tillbaka eller dömer någon. Jättefint det där'a.

peace, love and understanding


Mörker

Det är alldeles för mörkt på morgnarna här hemma. Det är faktiskt så att älsklingen lämnar lampan tänd i hallen innan han går hemifrån nu. Alexander somnade om efter sin "frukost" och en ny blöja. Nu knäppte kaffebryggaren och talade om att jag har nybryggd härlig kaffe i köket...

Åh jag har så många planer som vill ut på en gång men det går ju inte! Man måste ha tålamod och ta EN sak i taget och MÅSTE släppa allt annat under tiden. Sen måste jag sätta mig ner och resonera högt för mig själv och kanske Fegge i vissa fall om vad som är VÄRT att utföra och inte. Vad kan jag göra nu och vad kan jag ta sen? Många såna funderingar kring mycket.

För den som har lika torra händer som jag nu när kylan smyger sig på en - kan jag rekommendera handcremen "Arnica" Essentiel som finns att köpa på Yves Rocher här i stan och på nätet.
Oftast är det 50% på den eller annat bra erbjudande. Men annars är ordinarie priset 38:- ... då kan ni tänka er vad billigt när den ligger ute på erbjudanden! KÖP!

 


Mycket på gång

Idag händer allt på en gång känns det som! Tre otroligt viktiga saker som alla är livsavgörande, men vissa är däremot viktigare än andra. För det första ska jag ringa ett samtal om en timme till --- och berätta om ---- vilket är viktigast tycker jag! För det andra ska jag ringa upp --- och hoppas att han hunnit kolla igenom mina papper, för då kan jag ha fått ett jobb ;P hihihi Och så det tredje är att vi ska till banken och prata med dom om ett hus eller två som vi är intresserade av och mycket angelägna om att få vara med och buda på!
Om alla dom här sakerna går som vi vill att det ska göra - ja, då tutar vi och kör och sen finns ingen återvändo, hahaha skämt åsido.

Jag måste, bara måste säga att jag vaknade av att ha en låt som fastnat i huvudet från en dröm jag drömde imorse. Jag drömde att jag spelade på mitt piano i Linghem och sjöng på en urgammal låt av Hanson...

When you have no light to guide you, and no one who walks beside you
I will come to you, oh, I will come to you

When the night is dark and stormy, you won't have to reach out for me
I will come to you, oh, I will come to you

Sometimes when all your dreams may have seen better days
And you don't know how or why, but you've lost your way
Have no fear when your tears are fallin'
I will hear your spirit callin'
And I swear that I'll be there come what may...

... och så går det runt igen till refrängen. Varför sjöng jag och spelade just den här låten i min dröm? Knappt tänkt på den sen jag var tretton eller fjorton och så dyker den upp i drömmen och när jag vaknar upp, som om jag alltid kunnat texten klockrent utantill och aldrig glömt bort den...

Det finns nog en mening med allt här i livet - så ser jag på dagens tre stora resultat iallafall, det går som ödet vill!

Ta hand om varandra där ute för man vet aldrig vem som vänder dig ryggen till!


Hus

Ytterligare en husvisning den 17e ska vi på! Det är ganska roligt att gå på husvisningar, och vi har ju gått på ett par stycken senaste åren och på så sätt vet man till slut hur man vill ha det själv och vad man ska titta efter och hur man ska leta etc.
Hoppas hoppas hoppas att vi snart hittar rätt! Det funkar just nu, men det börjar bli trångt och man vi ju ge barnen mycket mer utrymme och helt enga rum och så. Som det ser ut just nu så får Sander dela rum med Liam här hemma - fast det får han ju iofs. Liam fullständigt älskar sin lillebror och någon mer omtänksammare unge finns ju inte än han!

kärlek till dom som förtjänar det


Doo-bi-doo-bi-doo-bi-doo-bi-do

Alla nöjda, härligt =)

Trolldegen är i ugnen och ska strax ut!
Om en kvart bär det av ut till Linghem för en mysmiddag med hela familjen Bramby! Pyss

Ingen Rubrik

Vilken kväll.
Tack underbara A, R och S. Mycket har jag insett men aldrig känt mig så stark, klok och full av energi som efter klockan 22 ikväll.

Det är så sorgligt att man kan vara så. Så mycket skit det finns.

När allt kommer omkring säger jag bara...


RSS 2.0