"1 vecka sedan"

Så står det efter mitt senaste inlägg i bloggen. Skönt! Har jobbat som en tok och jag stormtrivs med allt, och det är jätteskönt och jättekul att få jobba av sig lite. Nu skriver jag tydligen i kursiv stil men det beror på att datorn är fel i sitt lilla huvud och fattar inte när jag försöker klicka bort I:et här ovanför (som påverkar fet, kursiv och understreck). puckodator!

Julen var ju trevlig och jag är ännu en gång, även detta år, tacksam för DET SOM JAG HAR och för att min FAMILJ och mina VÄNNER får fortsätta att behålla hälsan och varandra. Då mår jag också bra!

Man ska se framåt mot det som man faktiskt kan påverka och inte bry sig om det förflutna, det som har varit, för det kan du ändå inte göra något åt!

Nu ska jag nördspela Build-a-Lot 4 på denna puckodator. Hoppas dom ringer mig imorgon!! KramP

Minusgrader och stulna granar

Var femte julgran blir stulen, dvs ca 500 000 runtom i Sverige och då undrar jag; vem är det som inte ens kan betala för sin egen julgran? Jag menar, om man bestämmer sig för att ha en julgran hemma, så fint och mysigt som det är, så måste man väl ändå kunna betala för sig? Annars får man väl för fan ta och låta bli helt enkelt som med allt annat om man inte har råd? Hur svårt val är det?
Sen om man stjäl en julgran, ställer upp den hemma hos familjen och klär den - hur jävla roligt är det då när man vet i sitt samvete att man STULIT en jävla gran? Så lågt och pinsamt.

Jag bevittnade en stöld imorse när en gubbe på 70+ gick runt i cirklar och kollade granar utanför vårt hus. Granförsäljaren kommer aldrig innan klockan 10:00 och jag såg honom inte för han ställer alltid sin bil på vår gård och så syns han i alla våra tre fönster som går ut mot insidan på gården och utanför affären. Så vart jag än går i lägenheten så kan man se honom och han var INTE här så tidigt imorse, och gubben drog tag i en gran, gick till baksidan och lastade in granen. Fort som satan kastade han in den i bakluckan på sin hyundai. USCH!

Jag tänker på en person, och jag saknar henne. Fast jag tänker såklart på honom också och allt roligt. Jag saknar er jättemycket hela tiden och älskar er massor och hoppas på att få träffa er igen. Snart =) Ville bara "skicka" en tanke till er och varma kramar.

Jag har ju börjat jobba igen som dom flesta vet. Det är otroligt roligt igen och jag har inte ett dugg ångest över att jag inte kan skriva lika ofta och mycket i bloggen som innan. För jag har fullt upp med mitt härliga liv. Vårt liv! Underbara människor omkring oss, fantastiska familjen och mycket humor. Det får allt att gå runt i lagom takt. Framförallt all kärlek och omtanke - glöm inte förtroendet! Det är fint i livet just nu =)
Ett nytt år kommer snart och jag har så mycket förväntningar och planer så jag spricker tror jag, hahah.
Första planen, och viktigaste, är att vi nu kan gå till banken och öppna lite nya konton till barnen och oss. Nu när jag jobbar så mycket och en tjänst står och väntar på mig efter årsskiftet så kan vi äntligen göra det jag längtat efter att få göra så länge! Jag lovade mig själv nämligen: när jag fått börja jobba igen och ekonomin tillåter så ska jag bums till banken och öppna varsitt separata konto till barnen som kommer att vara låsta till den dagen dom fyller 20 år. Det kommer då finnas ett väldigt bra sparkapital till Liam och sen till Alexander som dom kan ha nytta av i sitt vuxna liv =)
Sen lovade jag också att byta bank till samma som Fegge har så vi har samma bank och så ska vi öppna ett privat pensionssparkonto var! Jag tror på att det är ganska så smart att ha varsitt PRIVATA sparande till pensionen eftersom man aldrig vet vad som händer med ens avtals- och tjänstepension. Så from januari 2010 kan vi känna oss EXTRA lugna och trygga =)

Så kommer julen snart och det ska bli härligt att få träffa alla. Nästan alla.
God mat och gott sällskap betyder allt för mig, och så kommer det att bli. En grej bara - Liam är hos pappa i år men han kommer ju hem på juldagen :D Så då blir det klappar för resten av slanten hehehe.
Alexander är dundersjuk och han hostar och snörvlar och är jätteledsen ganska så ofta. Plus tänder på gång igen =( Jobbigt för honom ju, men hoppas han står ut för snart går det över!

Nu har han vaknat hör jag.
Snart kommer Fegge hem efter ½ arbetsdag och sen ska jag åka och jobba till 18 ikväll. Mysa med pojkarna ikväll när jag kommer hem då! Hhihihih


Svar till Anki

Hejhej gullunge!

Ojdå, tur att vi inte kom då. Har INTE tid att bli förkyld =P
Jodå, det blev en riktigt mysig söndag hos Irma. Har saknat henne massor och tänkt extra på henne lite då och då så det är klart det käönns skönt med en sån här kontakt igen! Det blev lussefika och såklart drog hon fram teckningar och brev som jag hade skrivit till henne under den sista tiden. Hon hade även hittat pinsamma kort på mig när jag var nio... det tar vi själva sen HAHAHA.
Iallafall, så utmanade hon mig i kinaschack, fyra i rad och ett spel jag inte minns vad det heter.. nåt med lamm och räv? Spelar roll.. jag vann INTE EN ENDA GÅNG!

Puss o Kram Tavelram

En God År & Ett Gått Nytt Jul

http://elfyourself.jibjab.com/view/Rz49PjTenOKPBis3

 

istället för ett julkort?


Någon som minns?


NTM 450 RÖD
- 1991 -



McDonalds
- 1995 -

 


TV4 Vinjett
- 1992 -

 




TV3 Vinjetter
-1988-2008 -



ICA Reklam

- 1996 -

 




Mobiltelefon reklam
- 1989 -

 


Aftonbladet ända till april!

SÅ HIMLA BRA! Min man köpte Aftonbladet åt mig igår kväll (för att han vet hur mycket jag är intresserad av matlagning och bakning) och då fick man receptboken Småkakor på köpet för en tia!

Så varje onsdag ända fram till mitten på april så får man en receptbok på köpet, vilket sammanlagt blir hela 20 stycken och JAG SKA LÄTT SAMLA PÅ DOM ALLIHOP!
Om jag inte minns fel så kommer det en ny bok varje onsdag och så har du tills på fredag på dig att få tag i boken. TROR JAG!

Idag har jag valt att göra supersnabba och goda kolakakor och så dom klassiska kokostoppar förstås. Kolakakorna kommer väl försvinna väääldigt snabbt här hemma eftersom min man ÄLSKAR att fika innan maten, efter maten och så tre gånger till en timme senare...

 

älskar honom ändå =)

och jag älskar att baka!


Imorgon = Helsingborg/Helsingör

BORTA blir vi tills på söndag, ja, from imorgon alltså. Jag ska ta till vara på varenda minut tillsammans med min Älskling och så ska jag försöka umgås lite med resten också, heheh.
Nejdå, men jag ser (faktiskt) fram emot den långa bilresan och så underbart spännande att få övernatta i en rymlig lägenhet mitt i centrala Helsingborg =) Wohoo! Jag har bara haft en enda önskning angående denna helg - utav min man då.. och det är att vi ska äta tidig frukost på söndagsmorgonen! Helst ska det vara mellan 8-9 på morgon och då vill jag att vi sticker iväg och letar reda på en FRUKOSTBUFFÉ - och det, mina vänner, är det godaste som finns! Så jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir så =)






Idag/ikväll ska jag

[ ]   moppa lägenheten

[ ]   köpa ett *********** till ***** från ********* *****

[ ]   SMS-bomba mina vänner om ett *************

 

Men nu allra först ska jag laga världens godaste LUNCH!

 

Kom ihåg; kärlek, fred och medkänsla



Huslån

Hehehe, nu gick ni allt på det! Nejdå, vi har fått låna huset i Linghem bara över dagarna (igår & idag) eftersom skorstensnissarna håller på och renoverar rökkanalerna och gör om lite och jag säger bara ÄNTLIGEN - som vi har väntat på att dom ska komma! Inte klokt vilken tid det tar. Jag tror det pratades om renoveringen i april i år.. och nu är det 2a december och dom är förhoppningsvis klara nu.
Syrran slavar hos Tommie och jag har druckit en kopp kaffe och Alexander har haft ihjäl Laban sju gånger redan! Jag ska åka hem en sväng och dra igång en tvättmaskin, eller två blir det, i tvättstugan för vi behöver ha rena och fräscha kläder till vår Helsingborg-Helsingör-weekend i helgen! WOOOHOOO!!

Kommer sen tillbaka hit och kollar till hur hon mår sen. Jag har nämligen arrangerat en dunderkur åt henne och hennes äckliga baskelusker! Jag skalade 2 stora vitlökar och hällde upp ett glas mjölk till det. Hon tuggade i sig dom och drack upp mjölken väääldigt duktigt! Sen hällde jag upp whisky (Famous Grouse) så det blev ungefär 4 klunkar och dom tog hon jättebra. Ögonen tårades och hon ville väl kräkas/rulla ihop/hoppa genom fönstret... you name it! Hon hade gjort det alltså...

Duktiga Hanna! Nu kommer hon GARANTERAT må som en nyfödd GUDINNA tills imorgon bitti. Inga mer sömnlösa nätter eller oro för om hon hinner bli frisk till helgen. Dina problem är bortblåsta nu!

Nu måste jag planera 2 saker, det ena är Älsklingens paket...

säger inget mer

RSS 2.0