22 maj 2010


Ankomst med tärnorna och Roffan som kör.


Gästerna väntar på plats.






Vackra Hanna & Ania.


Mami & Alexander.






Jörgen håller världens bästa och roligaste tal till oss.


Finaste Liam med ringkudden.




Bubbelblåsning.






Ett första skutt ut i det "nya" livet tillsammans.


Bröderna Bramby/Magnusson.


Jörgen Tholander (präst) & Lennart Liwell (Fegges morbror).


Joakim Bramby (Fegges bror), Evy & Stig (Fegges mormor och morfar).


Anki (finaste svärmor).


Åsa Johansson (svägerska, tillsammans med Tobias Bramby sedan 7 år tillbaka)



Lovisa Liwell, Sara Snygg, Johan Liwell (Johan är kusin med Fegge, gift med Lovisa. Sara är mitt entourage haha)


Mai & Andreas (Andreas är min och syrrans halvbror)


Sandra & Johan (Johan är barndomsvän och mekpolare med Fegge)


Pernilla & Lasse (Lasse är barndomsvän med Fegge)


Åsa Johansson & Tobias Bramby


Liam Magnusson & Casper Storm


Ania Persson & Jakob Carlander (Ania är min bästaste BFF haha och så hennes karl förstås..)


No comments - at all!



Nu är jag fru Kamila Bramby och det känns givetvis underbart! Känns fullt naturligt och jättekul att ha ett enklare efternamn. Typ svenskt eller nåt, heheh.

Alexander 1 år, den 11e juni (skolavslutningar och studenten för andra) och tiden flyger förbi åter igen även detta år. Ytterligare stolthet över min familj och framförallt mina fina starka och friska pojkar! All kärlek till er!

Livet flyter på som vanligt för oss nu, men med en fantastisk lägenhet (BALKONG!) och så har jag fått en ny tjänst. Denna vecka kommer jag skriva upp på jobbet så snart Sandra kan komma (distriktschefen) och sen är jag klappad och klar som arbetsledare. Med det följer mycket jobb och ansvar, men som jag nämnt tidigare så passar det mig att styra och ställa - hahahah!





Som dom flesta säkert redan vet så ska bröllopsresan ta oss till Cascais, Portugal. Självklart anländer vi i Lissabon (10e juli) och sen tar det oss ca 4 mil till Cascais med taxi/hyrbil. Får se vilket vi bestämmer oss för. Vi kommer hem den 19e juli och sen flyter den veckan på tills det blir Pink och Ullevi den 23e juli! Sjukt peppad är jag! Det blir jag, Fegge och Jocke som sticker till Göteborg då! Har en känsla av att det blir det grymmaste konserten (falsett) EVVVVER!!









Som ni säkert inte alls redan har sett heller... ehhrrmm.. så har vi investerat i en systemkamera. Tror att den heter Nikon D500, eller nåt.

Mycket bra bilder och skitskoj att använda! Blir fantastiskt på barnen och så vår Portugalresa! Grymt grymt!



Soliga dagar...

Den 8e juli (om 2 veckor) ska det firas! Då är det 4 år sedan jag och min man bestämde oss för att vara tillsammans =) Vi hade ju dejtat innan, kan man kalla det =), och efter ett par veckor när allt kändes bara SÅÅ rätt och givet, så bestämde vi att vara pojkvän och flickvän hahaha. Nu är vi man och hustru istället - myyyycket bättre! hahahahah..

Hoppas ni inte bränner er i solen eller eldar upp huset med kolgrillen! Ta det lugnt i midsommarregnet och glöm inte att äta ihjäl er på jordgubbar och räkor tillsammans med ett gott vin eller annat bubblande!

Hörs!


RSS 2.0