Swedish Långkalsong-extra










Jomen man kan se snygg ut UNDER byxorna också om man vill, här från SVEA, Junkyard, Frank Dandy's, Björn Borg



Hahahahahaha


Mycket jobb, lite Kepler

Jobbade igår till halv åtta och det var första gången på snart två månader som jag tyckte det var skönt för gårdagen hade varit ett rent helvete för min del. Saker gick snett och blev fel hela tiden och då är det inte så roligt längre, och så fortsätter misstagen resten av dagen också. Brukar bli så. Men å andra sidan kan man ju inte ha en perfekt dag där allt flyter på jättebra jämt?

Fegge ska bort till verkstaden ikväll med Johan. Det var något med att bygga fyrhjuling. Nu kanske han ska ta tillfället i akt och fråga honom ...?

Jag är ledig idag, vad jag vet, så idag blir det kanske lite bokläsning. Påbörjade de två första kapitlen i förrgår och har inte haft tid sedan dess. Men idag kanske =)



Är det såhär enkelt när en bebis kommer hem? hahahaha ha

Nu åter till promenaden i onsdags som absolut inte blev av! Jag förbannar vädret som jag mig vårkänslorna i måndags när jag var ute med ungarna och så blir det såhär på onsdagen? Nej, jag hoppade risken att få vinterkräksjukan och feber och stannade hemma. Men igår jobbade jag som sagt och det innebär mycket rörelse i arbetet och räknas nog jäklar i mig som 4 timmars promenad i rask takt! hahaha
Ikväll blir det iallafall promenad som planerat OM det inte börjar igen med sju meter snö, mördarhalka och stjärtlappsflingor i blåsten! Då förstås, då blir det minsann inget alls!



Ha en härlig fredag och glöm för guds skull inte långkalsonger! Dom snygga förstås ;D

Sexton veckor

Nu är det bara 16 veckor kvar tills jag blir fru Bramby! Åh, allt är så spännande (planeringen och gästerna, för att leva i äktenskap vet jag ju redan hur det känns eftersom vi lever under äktenskapsliknande förhållanden...) och jag är jättelycklig så jag spricker - samtidigt som den naturliga nervositeten måste tränga sig mitt i allt och beblanda sig i dom andra känslorna så jag mår illa en liten stund också. Nervöst nervöst nervöst ...

Hoppas på ett möte snart så jag kanske slappnar av en aning? Vet ju inte om det skulle hjälpa men värt ett försök att hoppas. Nu är det till och med så att Fegge nämnde det att han började bli nervös och det kändes mer verkligt eftersom det var så nära nu, och mötet med prästen och förberedelserna med hans kläder och allt!

Jag har nog kommit på ett eget sätt att inte tänka så mycket på själva bröllopet och allt man tror ska gå fel som tex. att man ska snubbla på sina nya skor och hamna i dammen med klänningen och sminket och allt. Eller att man säger fel saker när prästen säger "kamila, säg efter mig" bara för att jag hör så jäkla dåligt! :S

Nej, jag låg och grubblade inatt på hur jag skulle fokusera på mig själv ett tag och kom fram till att jag skulle satsa på att komma i ordentlig form - psykiskt och fysiskt! Jag ska jobba, för då mår jag bäst socialt. Sen ska jag ta promenader 2-3 dagar i veckan på 30 minuter, och simma i simhallen 2-3 dagar i veckan så borde jag känna mig piggare och mer alert ju närmre bröllopet jag kommer.

 

Dessutom kan man behöva en rejäl omgång i kroppen efter en dyster och kall vinter. Ja, jag avskyr kylan och snö. Nej, jag kommer aldrig att förstå den säsongen!



Detta får bli mitt allra första officiella projekt :D Har aldrig haft något projekt, som alla andra har typ 9 gånger i veckan, att verkligen skriva om och satsa på! Ja vad kul! tralla la la lalla la la laaaa .....

onsdag promenad 30 minuter
torsdag jobbar 12:00 - 20:00
fredag promenad 30 minuter
lördag promenad 30 minuter
söndag ledig

måndag jobbar 11:00 - 14:30 & simma 45 minuter

tisdag simma 45 minuter


Ha en härlig vecka så uppdaterar jag!

 


Jobb, sen skridskobana

Ska åka till jobbet om en timme och bara jobba 3 timmar. Skönt pass med tanke på att jag jobbade 12-19 i fredags och 12-23 lördag och söndag. Men OB i 21 timmar är ju aldrig fel!

Efteråt ska vi iallafall till Linghem och skridskobanan där för att åka lite och larva oss.
Fegge ska alldeles strax lämna 4-5 säckar/påsar med barnkläder och annat på vinden, som vi vill spara till barnens framtida kusiner, och så ska dom (Fegge & Liam) lasta in 3 säckar kläder som ska skänkas till behövande samt en bokhylla (som ingick i lägenheten när vi flyttade in) som vi inte alls vill ha längre - plus att den är trasig!

Det blir mycket plats i Liams rum nu och det lär behövas när det kommer in en ny och större TV och stereo. Fatta vad coolt att ha en egen stereo! Nytt golv ska läggas, fast den billigaste varianten och så lite krimskrams som kan vara bra att ha.

Måste bildblogga eventuellt ikväll. Har sett dom mest lustigaste skodesigners som har nåt allvarligt fel i maskineriet.

Happy Baby



Men herregud, jag höll ju på att skratta ihjäl mig!
Kan man se mer knäpp ut på en bild om man är närmare 8 månader snart? Gullskiten...



Nike Air Max

O M G

Men gudar, jag ska bli nya fru Bramby. Underligt: Fru Bramby? Nja, kanske inte så konstigt ändå, alla måste vi ju ha ett efternamn - eller måste vi?

Mitt jobb har blivit ännu mer coolt - ha! Vårt schema ligger på intranätet och på en sida man kan nå hemifrån också. Där kan man nu byta till sig pass, lägga ut lediga pass, samt göra sig tillgänglig vissa dagar om du inte jobbar men vill jobba. Ska kollas typ hela tiden, och så är det kul att man i förväg kan se vilka man ska jobba med under dagen. Ganska fiffigt system det där.
Nåt annat fiffigt var ju att kunna kolla sin lönespecifikation via intrat och hemifrån också. Inte mail eller post, utan DIN sida på internet. Såklart hemligt, och ingen chans till åtkomst officiellt då sidans namn är speciell just för detta plus lösenord hit och dit.

Nu ska jag och Fisrumpan gå till Coop.. ja, Fegge jobbar ju så HAN kan det inte vara. Gissa vem?

Kebab hemma

Gjorde hemlagad kebab (hur konstigt det nu än lät så är det sant) och jag åt ETT ENDA pitabröd som var LAGOM fylld med kebab sås och sallad och vad händer? Jag blir överfullt-proppmätt och lägger mig på golvet, på Alexanders Bambino och nästan domnar bort av att min mage exploderar inombords och jag nästan mår illa. Att jag aldrig lär mig.

Jag har shoppat ett par nya skor - igen. Köpte ett par för 3 veckor sen, och dom har jag missat att visa bild på, och så har jag köpt ett par idag men jag orkar inte just nu. För trött och fortfarande mätt! Ska nog ALDRIG äta igen känns det som!

OBS! Prästen är KLAR, sångerskan KLAR, en klänning KLAR och ...

snart är MIN klänning klar

You can't have everything

Fy. Tråkig helg. Tråkigt humör. Tråkiga vänner. Tråkig stämning. Tråkig lägenhet. Usch!

Idag är dock den "glada" dagen av hela helgen tror jag. Har jobbat också, och sen stressat ihjäl mig när man kommit hem för att hinna allt man måste göra hemma för man ska ju städa och hinna få i sig något att äta. Försökte hinna med att färga håret igen men det fick jag ju glömma. Tog det igår KVÄLL ganska sent så nu är det gjort. Tänkte att OM jobbet ringer så slipper jag tänka på det idag också.

Har ringt JOCKE som inte svarar... i typ 3 dagar PLUS lämnat ett meddelande i svararen angående februari, men inga resultat där inte. Karin går ju inte heller att få tag i...

Tur egentligen att man har jobbet med härliga människor och god humor så man skrattar lite emellanåt också och inte sitter still nångång. Jo, grattis till syrran förresten som också fått jobb! Börjar i nästa vecka har jag hört =)

Nu ska jag mata lilla björnen och dricka mera kaffe. Kamma håret, bestämma kläder, lukta gott och sen åka till Mobilia på en tur. Har inte varit där sen jag var 16 och käkade lunch där med ****** (vilket offer) och så har jag bara gått förbi butikerna inne på köpcentret så sent som för ett år sen när vi bara skulle till City Gross... Dags att uppdatera sig i samhället kanske? OM jag börjar läsa tidningarna och lyssna mera så kanske jag kan hänga med i andras takt inom 7-8 månader? ha!

NU ÅKER JAG


Killers For My Feet








Bildbloggar



Jag och underbara mami i Helsingborg



Liam på sin sista träning.



Promenad till jobbet =)




Liam testar mami's julklapp hos Tommie - ett bubbelbadkar!
Schysst present va?





Och ja, den skiftar färg i sina lampor under vattnet =) Skitfränt!



Häni nånstans mellan Helsinborg och Helsingör. Vi åt jultallrik på båten som åkte konstant mellan städerna så vi visste inte riktigt vart vi var emellanåt, hahaha!



Förra årets jultomte och stjärngosse!




Mina varma mackor som min Fegge gjorde iordning åt mig =)


Strike a pose!









Ser ni Liams fina "gupp" som han störtade nerför?? Jättekul! Jag fick bara ont i rumpan, lårbenet och vaderna - inga blåmärken dock!


Victoria's Secret Fashion Show

Nu blir jag lite sur. Den 3e januari så var det Victoria's Secret Fashionshow och jag fullkomligt älskar deras kollektioner och modeshower. Själsklart har jag kollat på trean vartenda år som dom visat det. Jag råkade missa avsnittet i förra veckan och har nu väntat så länge på reprisen - och så visar det sig vara reprisens repris som dom visat!! Fy vad irriterande. Här trodde jag att det var dags för 2010 års kollektion och så är det 2009 års visning... igen... tänker nog kolla ändå bara för att jag väntat...




TV3 kl 20:00



Adriana Lima






Tittar åt ett annat håll!

Jag har knappt tänkt på bloggen överhuvudtaget. Det har verkligen varit full rulle här hemma och Alexander hasar sig fram nu på golvet ser jag, i denna stund som jag skriver =)
Han och jag har käkat gröt och majskrokar hela förmiddagen så nu är vi proppmätta och ligger på golvet.. ehrm, HAN ligger på golvet och jag LÅG på soffan.

Lite bröllopsnytt då, har ordnat eventuellt med en sångerska. En alldeles FAB SINGER som jag hoppas kan sjunga trudelutten i maj, heheh ;) Anledningen till att jag skriver eventuellt är för att det inte riktigt är klart ännu, för jag vill att hon verkligen ska känna efter med låten och allt om det känns bra att sjunga den och så..
 hoppas hoppas hoppas...

Min klänning, min alldeles MEST FANTASTISKA PRINSESSKLÄNNING är nu inlämnad för att sys in. När den äntligen kom hem och jag provade den så var den helt perfekt förutom i midjan, då jag råkat gå ner i vikt och det tidigare måttet inte riktigt stämmer längre.. så var den uppenbart för stor och jag nästan tappade den!

Gissa galenskapsrycket när jag fick höra av henne att den skulle sys in hela 21 centimeter!! OMG OMG OMG
Men Bettan fixar biffen HAHA

Till Fegge så ordnas nog plaggen i Thailand, till barnen finns det att köpa på nätet framöver och mina brudtärnor ska få sina klänningar i februari kanske? Får se hur snabb jag är.

Ska till Marie på ********** och ordna en personlig brudbukett och så självklart deko-blommor också! Så har vi tårtan också.. usch, den får nån annan ta hahahaha!

Alexander käkar snart upp golvet här, måste gå!

 

Kram

 


RSS 2.0