Internetlös - internetet är löst!

HAR VARIT UTAN INTERNET I TRE VECKOR! Och det skulle ta minst en vecka till innan vi får internet inkopplat, men igår kom min man på att man kunde koppla in iPhone till datorn och surfa genom datorn från telefonens nät =) Skitsmart! Jag menar, vi betalar ju egentligen redan för internet i mobilen så varför inte nyttja det i datorn också? Dumheter...

Huja! Om 2 veckor fyller jag år och ska ha en magisk afton hemma hos mig. Emelie & Stefans bröllop ska vi såklart gå på dagen efter My Birthday. Om 3 veckor blir jag fru Bramby och sen ska jag festa på livet resten av livet. Eller nåt.

Nu har jag annat viktigare för mig, så jag får skriva vid ett annat tillfälle! Ciao!

Bildbloggar 3


Tittar på när Liam bowlar.


Så snygg stil!


hahaha


Lyckliga Emelie då vi kidnappade henne på hennes möhippa 7:30 på morgonen.


På med clowndräkten (som hon hatar) och lite bubbel såklart =)


Ger gärnet i inspelningsstudion.






Lite uppdrag på stan.

 

Så småningom kom vi fram till Oriflamebutiken och hade fullt upp med att göra oss i ordning.


Lady Gaga?


Liam på skateboarden - jätteduktig!



 

 

 


Igår var absolut

den mest intensiva dagen av alla dagar. Jag lovar! Så här såg det ut ungefär:

7:30 Liam får sin morgonmedicin, en halvtimme senare är det frukostdags.
8:30 Alexander lägger världens största spya rätt ut bara.

9:30 Jobbet ringer och ber mig komma till klockan 14:00.
10:00 Har ringt 3 möjliga barnvakter, och får till slut tag i Tommie som ändå skulle hem tidigt från jobbet och kan vara hemma till 13:00.

10:30 Jag påbörjar lunch då Fegge skulle äta hemma. Samtidigt försöker jag roa Alexander, packa ihop det nödvändigaste barnen behöver de 4 timmarna hos Tommie och hjälper Liam med diverse saker så gott det går.

12:00 Fegge kommer hem för att äta lunch och jag stressar ihop det sista hemma.

12:30 Slänger in allt och alla i bilen och skjutsar Fegge till jobbet, därefter skjutsar jag barnen till Tommie och sen kan jag åka iväg till jobbet.

14:00 Stämplar in och påbörjar ett utav de värsta dagarna på Max EVER! Typ allt är slut pga dålig koll på leveransordrarna plus alla röda dagar som förflutit. ALLA som kan klassas som "jobbiga" och "tjuriga" människor hade samlat ihop sig till ett "idiotmöte" (kändes det som) där de tydligen kom överrens om att åka till Max samtidigt och äta. Självklart får jag alla dessa på mig mellan 14 och 17. Under tiden hämtar fegge bilnyckeln så han kan hämta ungarna.

17:00-18:00 Relativt lugnt. Jag passar på att ringa Fegge som ringt min mobil 2 ggr, Scandic som ringt 2 ggr, tjejen som ville köpa vår BabyBjörn 1 gång (plus två meddelande i röstbrevlådan) och Jimmi som ringt mig 2 ggr. Observera att jag försöker jobba samtidigt som jag ringer upp dessa.

18:00-19:15 Kommer slutspurten och det händer två sjuka saker på jobbet som gav mig världens rödaste ansikte av ilska och jag bokstavligen kokade så ögonen ploppade ut flera gånger och jag svettas av ansträngning att försöka hålla en god min till de övriga gästerna.

19:21 Stämplar ut och känner mig hatisk mot folk.

19:25 Trycker i mig mat.

19:40 Fegge kan äntligen hämta hem mig med bilen. Alexander visar sig ha feber och mår inte alls bra!
19:55 Kommer hem och börjar plocka diskmaskin, byter det gamla mot nytt, byter om och hjälper Fegge trösta Alexander samtidigt som vi försöker stämma av med varandra om allt som hänt under dagen och annat vi behövde prata av oss om.
20:15 Efter rådgivning från 1177 klär vi av Alexander, badar honom och låter honom lugna ner sig. Han blir förbannad men äter iallafall upp vällingen och lugnar sig senare.

20:45 Alexander somnar, jag slänger in mig i en dusch och drömmer mig bort i TVn och Desperate Housewives!

22:30 SOMNAR!

 

Annars är det bra...


Easter's Over 'n Out

Känns inget alls att påsken är över. Hängde precis med på att den började vid skärtorsdagen och sen sa det bara *plopp* och efter imorgon är allt som vanligt igen.

Älskade Liutt är sjuk och vi ska till distriktsläkaren ikväll. Det blir bra min älskling.

Alexander snutten mår bra och leker rövare här hemma som vanligt, haha.

Nu ska jag åka iväg och handla.

Fred.

GLAD PÅSK

LÅNGFREDAGEN - över.
Härligt som sjutton. Mycket trevligt sällskap vid middagen i Linghem. Alla mina pojkar hemma, mysiga och härliga. Maten helt fantastiskt god och humorn var nästan på topp, heheh.

Nu ska jag äta Mcdonalds-mat, njuta av livet och ta morgondagen precis som den kommer när jag vaknar upp.

Livet. Jag älskar det.

april, april

Hade stor lust att dra till med ett riktigt dåligt skämt här på bloggen och verka seriös, men jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig tills imorgon med att avslöja vilket inlägg som skulle vara sant! HA Dessutom kom jag inte överrens med mig själv om vilken historia jag skulle dra: bröstförstoring, ska läggas in på spelberoendeklinik, spela in en duett med Takida, ett volontärjobb utomlands i 6 månader eller nåt... som ni förstår kunde jag dragit vilken vals som helst som ni kunnat gått på - hahahaha!

Idag var det tänkt att jag skulle köpa hem yttepyttesmå presentaskar fyllda med praliner eller liknande (35 stycken) till bröllopsgästerna som ska få dom vid placeringsborden.
Specialpapper att skriva ut menyn på.
Köpa väst och kravatt och beställa ringen.

sen var det något mer... det är det alltid.





RSS 2.0