Tack för ikväll

2009-10-24 @ 00:04:21
2009-10-24 @ 00:04:21

Det blev en lyckad middag med huvudrätt och efterrätt, lite god dricka och en himla massa spel! Det blev kortspel, Alias, Den glade mytomanen och Singstar. Mycket skratt blev det och till slut åkte dom hem...
Det var som sagt, trevligt MEN det finns vissa små saker som kunde blivit en aning bättre. Det var absolut inget dåligt eller så, bara det att det kunde blivit bättre från endel sidor...

Inga bilder blev det heller kom jag på nu i efterhand och då är det ju redan försent hahah.

Har precis plockat undan från borden, grejjat i köket och dragit igång en maskin disk - det behövdes kan jag säga! Resten, det lilla som står kvar i diskhon, får tas för hand imorgon eller nåt. Orkar inte mer nu än bara ta det lugnt i soffan ett par minuter, tvätta ansiktet lite kanske, och sen blir det soooooooooooova!

Middagen bestod av Asiatisk Viltskavsgryta och till efterrätt blev det Ris a la Malta som vi åt ganska sent då vi blev supermätta av huvudrätten. Johan och Sandra hade ju med sig Frödinge's kladdkaka men det blev ingenting med det ikväll kände vi. Spar den till en annan dag.

Nej nu ska jag tvätta ansiktet och njuta av hur skönt det är att krypa ner i en sval, oftast mycket kall, men nybäddad säng. Fegge sover redan.

 

SOV GOTTIGOTT-GOTT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0