Schnitzel & Jordgubbstårta

2009-10-14 @ 11:59:02
2009-10-14 @ 11:59:02
Idag kommer mami hem! Vi har förberett för lunch; schnitzel, pommes, bearnaise och sallad såklart - och så till efterrrätt har vi ansträngt oss och bakat jordgubbstårta och dekorerat med Ahlgrens Rattar. Dom är rosa och säljs till förmån för Rosa Bandet. Ja ni vet ju att det är Rosa Bandet-oktober fortfarande =) Jättesnyggt!

Så nu har vi dukat och fixat och alldeles lagom till vi blev klara med allt så vaknade Alexander och vill äta snart skulle jag tro. Men än har han inte sagt till om nåt, heheh.

Vi har också köpt en liten present till Tommie som hör till tårtan - en tårtspade som spelar Happy Birthday- melodin när man håller i den, hahahah. Han fyllde nämligen år den 2a oktober (55) och då vill man ge något litet. Som en kul tanke bara =) Så har vi köpt superspruttdeluxe choklad från Karamello att bjuda på i en jääättefin godisskål hihihi. Vi är för bra, jag och syrran!

Nu är klockan 12:00 och om 45 minuter ska jag stå på station och hämta upp dom små wannabe-thailändarna. Mami tyckte visst det var kallt när hon klev av flyget i Sverige HAHAHAH hon hade tofflor på fötterna och det hade tydligen snöat i Stockholm imorse! Åh, vad vi ska reta henne när hon kommer hit!

love, peace and understanding!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0