Nyhetsmorgon och filmshopping

2009-04-28 @ 08:59:45
2009-04-28 @ 08:59:45

Nyhetsmorgon på TV:n rullar och jag har inte hunnit med frukosten ÄN idag heller. Vaknade för en timme sen och när jag väl har vaknat så somnar jag inte om helt enkelt. Har ont i höften och denna dag - även nacken/ryggen, så det är lite blandade känslor just nu. Fast självklart är jag alltid glad och lycklig trots tillvaron, men det är inte alltid lätt att gå omkring och dra på mungiporna och visa det.
Jag hade verkligen önskat att jag hade haft något att göra tidigare. Jag fick gå hem redan i februari, och det är alldeles för tidigt. Men ändå fanns det att göra hemma och F var med mig mycket. Men nu känns dagarna oändliga och jag kan inte heller direkt försöka sova längre då jag vaknar omkring åtta varje dag och MÅSTE dra mig upp då för jag somnar inte om! Sen ska jag hitta på olika tidsfördriv - för när alla måsten är klara hemma (de som jag klarar av) så är det flera timmar kvar iallafall innan dagen kan räknas som kväll.
Nu gör det mer ont i höften och ryggen - det går som ett band igen... fy, måste äta nu också. Sen blir det att kolla av nya filmer som kommit till Homeenter där jag är medlem och handlar ungefär varannan månad :) Dags att uppdatera sig och samla film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0