Just another manic monday

2009-04-20 @ 09:58:58
2009-04-20 @ 09:58:58

... feels like sunday.
Nyhetsmorgon rullar på TV:n, lokala nyheter. Samma vanliga alltså. Liam har åkt och jag saknar honom i massor! Ska skicka ett SMS och höra om han vill leka med mig på onsdag - käka lite tillsammans och bara vara.
Imorgon ska jag ju till AMS av nån korkad anledning, och på onsdag blir det barnmorskan, och den här gången kanske hon kan få känna på magen utan att jag skrattar (är oerhört kittlig) och då garanterar jag att hon kommer kunna känna att Alexander nu har lagt sig till rätta. Hade förvärkar för 1½ vecka sedan, och i lördags kväll hände samma sak - fast en aning värre. Men det ska ju kännas, allt kan inte gå smärtfritt och smidigt! Bara att ställa in sig på det direkt så går det bra.
Den här helgen har varit lugn och skön med långpromenad till Gamla Linköping och Valla - Fenomenmagasinet, Chokladboden och lekparken i Valla slutligen. Fy vad arg jag blir på folk som sitter och äter picknick/grillar för fullt och inte kan plocka upp sin skit efter sig! Nej, här blir jag riktigt arg! Plastpåsar som flyger över gräset, små barn som har fått papperspåsar med popcorn i att äta ... nej, dom springer runt och kastar popcorn i sandlådan för att till sist kasta själva påsen mitt i allt. Kan inte vuxna människor hålla koll på sina ungar eller åtminstone lära dem vad man har en papperskorg till? Dom står ju överrallt i stan!
Jag har tyvärr inte fotograferat något i helgen så det blir inga bilder idag heller. Fast det går ju bra med att bara skriva också, hehe. Måste bara nämna att jag äntligen har handlat "Lundmyr of Sweden" - strumporna och napparna! Valde den med texten "pytteliten" på - underbart söta!
Idag har jag ingen bil då F behöver göra rent invändigt i den. Han tvättade den i fredags och så upptäckte vi att han behövdes tas i inredningen också - det blir ganska så mycket damm i en bil efter ett tag! Samtidigt ska det ordnas med sommardäck skulle jag tro att han sa ...
Jaha, för övrigt ligger våran bil OCH husvagn till salu på blocket.se så det är bara att vänta och se på vad som händer. F har fått nya planer (igen) på en annan bil som vi ska ha. Dock en bra plan så inte för den delen, men vi måste få vår bil såld först annars går det absolut inte ekonomiskt.
Idag får jag vila helt enkelt och hoppas att dagen går någorlunda snabbt så att jag kan få krama om min älskling när han kommer hem från jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0