Stockholmshelgen närmar sig

2010-02-10 @ 09:53:03
2010-02-10 @ 09:53:03

Idag är det onsdag och på fredag händer det två stora saker. För det första släpps biljetterna till min P!nk klockan 9:00 på morgonen, och så ska jag och Fegge packa inför trippen till El Stockholmo och vi åker lördag morgon. Ska ju umgås med Jocke lite och så ska vi hämta Mami på söndagskvällen på Arlanda. Det ska bli härligt att få krama om henne (och Tommie också förstås).



Igår var det en intensiv kväll med syrran då vi äntligen fick med oss en massa specialister (och andra jobbiga namn) till läkare som gjorde grundliga undersökningar, ställde noggranna frågeställningar, lyssnade ordentligt och var förstående. Så efter en speciell ultraljudsundersökning (steg 1 i ordningen) kunde dom definitivt konstatera en svullnad i benet, men dom vet inte VAD det är. Lite konstigt, men så är det iallafall. Så läkaren sa att dom skulle starta en bred utredning på Hanna med prioritering - dvs att dom INTE släpper henne förrens dom vet vad det är.

Detta kommer att kunna ta tid, men det var ju som läkarna sa sist igår, att eftersom ingen vet vad det är så vet vi inte om det är ofarligt eller farligt och allvarligt! Därför anser dom detta som mycket viktigt och hon skickades hem för att sova ut inatt och så ska dom ringa in henne idag för att klämma in henne på en skiktröntgen. Efter det så får vi inte åka hem, utan ska sätta oss på akutmottagningen igen för att invänta svar och få träffa en duktig läkare. Så ser det ut på schemat idag.

Jag har även en bokad tid att träffa Ania idag klockan 15:00 och jag övervägde (efter igår kväll) om jag skulle avboka eller omboka vårt möte - men då beslutade jag att INTE göra något utav det eftersom jag verkligen har saknat henne och inte träffat henne på jättelänge, så det är klart att jag måste sätta prioritering på Ania också! Jag inväntar tiden idag och hoppas att det INTE krockar med tiderna. Jag borde kunna träffa henne i eftermiddag OCH stötta Hanna på sjukhuset!

Jag måste få gratulera morsan här också på hennes 46-årsdag! Herregud så ung hon är egentligen. Jag blir ju ändå 25 år i maj! Vi pratade i telefonen alldeles nyss och hon har det alldeles underbart samtidigt som det gör ont att höra allt om Hanna så försöker hon se positivt på framgångarna nu och har det bra för det förtjänar hon och det sa jag till henne också! Vi kommer höras ikväll igen troligtvis.

Nu måste jag bara nämna min tillfälliga besatthet av hälsotidningar! Jag köpte tidningen iFORM och lusläste deras fantastiska artiklar om allt mellan himmel och jord. Bra träning, mental hälsa, goda recept och en massa tips om sömn, inköp, hur du undviker det ena och hur du får mer utav det andra etc. Jättebra tidning! Så jag sprang ut och köpte tidningen ToppHälsa och lusläste den likadant och sen har jag bara trampat och väntat på nya nummer hela tiden! Köper dom direkt och läser som en tok! Jag fullkomligt älskar hälsa och motion och ALLT där emellan! Nu kanske jag inte utövar eller testar allt och går på vartenda ord i tidningarna, men jag är så nyfiken på människan och hur vi fungerar psykiskt och fysiskt vid olika situationer och känslor och vad som händer när vi börjar röra oss på ett visst sätt och ALLT inom mat blah blah blah...

Jag är helt klart besatt. På sjukan igår, mellan väntetiderna, rotade jag helt galet igenom tidningshögen på bänken i Hannas rum - efter iFORM eller ToppHälsa. Hittade en utav dom och var så självupptagen att jag glömde varför jag var där! Sen tog den slut efter en timme och jag började rota igenom ultraljudskorridorerna efter nya tidningar och efter det, när jag inte kunde hitta fler, så var det på gränsen att jag ville in till dom andra människornas rum: - Hej! Ursäkta mig, jag vill bara ha en specifik tidning. Jag ska bara kolla lite här... tack så mycket, den tar jag! Kommer tillbaka med den senare...

 

Eller nåt...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0