Inatt jag drömde ...

2009-03-29 @ 10:46:57
2009-03-29 @ 10:46:57
om att jag och F var i Linghem. Anki och Rickard skulle åka till Indien och precis innan dom åkte iväg, så hjälpte dom till med att förbereda lite grejjer åt oss. Vi skulle måla och spika lister i deras källare och göra en massa annat nytt där nere. Under tiden dom var i Indien alltså ...
Igår spelades det kort hemma hos mamma, poker snarare. Det gick ganska bra för mig.


Såhär såg min hand ut under sista och avgörande omgången! Inte illa va?
Kände mig lite som Bond, i Casino Royale ... haha.

Idag saknar jag Liam extra mycket för övrigt. Saknar honom mer eller mindre varje dag, men idag är det på gränsen till jobbigt. Ofta vaknar jag av den känslan, och sen sitter den i tills jag hittar på något att göra så tankarna flyr iväg en stund!
Innan han åkte till sin pappa, gjorde han den här "gubben" - som jag inte velat flytta på eller förstöra:


Jättefina "gubben".

Men oj så arg Liam blev när den gick sönder för honom sist. Han kom på sen att det bara var att bygga ihop den igen - på samma sätt liksom. Fy, vad saknaden är stor.
Tröstar mig med att jag ska ringa honom på tisdag, och så ska han få följa med oss till barnmorskan på kvinnohälsan på onsdag morgon - så han får vara med på en vanlig undersökning också :D
Det är viktigast för oss att han är med från början och absolut är den första som kommer upp till BB när Alexander har kommit till världen. Liam är allt, och det vill jag att han ska känna.

Älskar mina pojkar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
free counters
RSS 2.0